top of page
Optiek 't Pothuus 18.jpg

BRILLEN

Of u nu op zoek bent naar een enkelvoudige bril om uw dagelijkse zicht te verbeteren, een multifocale bril om scherp te zien op verschillende afstanden, een beeldschermbril om vermoeidheid van uw ogen te verminderen tijdens langdurig computergebruik, of een modieuze zonnebril om uw ogen te beschermen en uw stijl te accentueren, wij hebben het allemaal.


Wij helpen u graag met het vinden van de kijkoplossing die het beste bij u past. We kijken niet alleen naar de sterkte van uw ogen, maar kijken ook welke zichtoplossing het beste past bij uw levensstijl. 

DE OOGMETING

Bij Optiek 't Pothuus kunt u vanzelfsprekend terecht voor een oogmeting die wordt uitgevoerd door gediplomeerde vakmensen met de nieuwste en nauwkeurigste technieken.

Wij doen een objectieve oogmeting met behulp van een computer en bepalen uw gezichtsscherpte door middel van een subjectieve refractie. Als onderdeel van een complete oogmeting doen wij ook een oogdrukmeting. Wij zorgen er voor dat door onderzoek en de juiste behandeling, u het visuele contact met uw omgeving niet verliest.

Optiek 't Pothuus 2.jpg

WIJ VERKOPEN DE VOLGENDE MERKEN

Bij Optiek 't Pothuus hebben we met zorg een selectie gemaakt van de beste brillenmerken op de markt. We streven ernaar om u de hoogste kwaliteit, stijl en comfort te bieden, zodat u altijd kunt genieten van scherp zicht en een modieuze uitstraling.

ENKELVOUDIG

Enkelvoudige glazen zijn ideaal als u alleen correctie nodig heeft voor dichtbij of veraf. Naarmate we ouder worden, kan het moeilijker worden om dichtbij scherp te zien. Een enkelvoudige bril met leesglas biedt dan de perfecte oplossing om uw zicht van dichtbij te verbeteren.


Wij staan klaar om u te adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke behoeften. We zullen uw ogen grondig onderzoeken en met u samenwerken om de juiste brilglazen te selecteren die uw zicht verbeteren en uw dagelijks leven gemakkelijker maken.

Optiek 't Pothuus 1.jpg
Optiek 't Pothuus 31.jpg

MULTIFOCAAL

Naarmate we ouder worden, kan het moeilijker worden om zowel objecten op afstand als dichtbij scherp te zien. Een multifocale bril biedt dan de perfecte oplossing om uw zicht op beide afstanden te verbeteren.

Met multifocale brillenglazen heeft u geen aparte brillen nodig voor verschillende afstanden. Deze glazen hebben een geleidelijke overgang van het onderste gedeelte van het glas, dat is ontworpen om dichtbij goed te zien, naar het bovenste gedeelte van het glas, dat is afgestemd op veraf. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende afstanden, waardoor u scherp kunt zien, of u nu aan het lezen bent, achter de computer zit of naar objecten in de verte kijkt.
 

BEELDSCHERM BRILLEN

Beeldschermbrillen zijn speciaal ontworpen om het zicht en het comfort te verbeteren tijdens het werken met digitale apparaten zoals computers, tablets en smartphones. Deze brillen verminderen oogvermoeidheid, droge ogen en wazig zicht. Ze zorgen voor de juiste focus op de typische kijkafstand van een beeldscherm en bevorderen een betere houding om nek- en schouderklachten te verminderen.

 

We helpen u graag bij het vinden van de juiste beeldschermbril die aansluit op uw behoeften en het beste visuele comfort biedt tijdens digitale activiteiten.

Optiek 't Pothuus 2.webp
Optiek 't Pothuus 20.jpg

WIJ VERKOPEN DE VOLGENDE MERKEN ZONNEBRILLEN

Optiek 't Pothuus 18.jpg

ZONNEBRILLEN

Zonnebrillen zijn niet alleen een trendy accessoire, maar ook een essentieel hulpmiddel om uw ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen en uw zicht te verbeteren in fel licht. Bij blootstelling aan de zon kunnen ultraviolette (UV) stralen schade aan uw ogen veroorzaken, zoals versnelde veroudering van de ogen en een verhoogd risico op staar en maculadegeneratie. Een goede zonnebril met 100% UV-bescherming biedt een effectieve barrière tegen deze schadelijke straling, waardoor uw ogen veilig blijven.

Naast bescherming tegen UV-stralen verminderen zonnebrillen ook hinderlijke schittering, vooral op water, sneeuw of andere reflecterende oppervlakken. Dit helpt vermoeidheid van de ogen te verminderen en verbetert het contrast, waardoor u beter en comfortabeler kunt zien, zelfs in felle lichtomstandigheden. Of u nu op het strand bent, aan het skiën bent of gewoon geniet van een zonnige dag, een zonnebril zorgt ervoor dat u de wereld om u heen helder en scherp waarneemt.

bottom of page