top of page
Visioffice X avatar blauw.png

BRILLENGLAZEN

Op deze pagina vertellen we u meer over ons uitgebreide assortiment brillenglazen. Of u nu op zoek bent naar enkelvoudige glazen, multifocale glazen of gespecialiseerde oplossingen zoals computerbrillen, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Met de innovatieve technologie en ongeëvenaarde expertise van Essilor bieden wij de beste brillenglazen die uw zicht scherper en helderder maken. Deze kwalitatief hoogwaardige brillenglazen worden voor u op maat gemaakt in Nederland. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

essilor expert goede versie.png

VISIOFFICE®

Visioffice is een innovatief meetsysteem dat we gebruiken om nauwkeurige en gepersonaliseerde metingen te verrichten voor brillenglazen. Met behulp van Visioffice worden er precieze 3D-metingen van uw ogen en gezichtskenmerken gemaakt. Daarnaast analyseert Visioffice ook uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Dit stelt ons in staat om aanbevelingen te doen voor brillenglazen die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

Met de gegevens die Visioffice verzamelt, kunnen brillenglazen op maat worden gemaakt, rekening houdend met de unieke kenmerken van uw gezicht en uw visuele vereisten. Dit resulteert in een betere pasvorm, optimaal zicht en een comfortabele kijkervaring.

ENKELVOUDIG: EYEZEN®

Eyezen glazen van Essilor zijn een vooruitstrevende oplossing voor onze moderne digitale levensstijl. Met hun geavanceerde technologie zorgen ze niet alleen voor een helder zicht, maar ook voor het verminderen van digitale oogbelasting. De integratie van Eyezen Focus biedt extra ondersteuning voor de ogen tijdens langdurig gebruik van digitale apparaten, waardoor vermoeidheid, wazig zicht en hoofdpijn worden verminderd.

Een ander essentieel kenmerk van Eyezen glazen is de bescherming tegen schadelijk blauw licht, dat afkomstig is van digitale schermen. Door de blootstelling aan dit licht te verminderen, dragen de glazen bij aan het behoud van gezonde ogen en zelfs een betere slaapkwaliteit.

Deze enkelvoudige glazen bieden het comfort dat nodig is voor dagelijks gebruik.

MULTIFOCAAL: VARILUX® 

Varilux multifocale glazen van Essilor zijn een geavanceerde oplossing voor scherp zicht op alle afstanden. Met hun innovatieve technologie bieden ze naadloze overgangen tussen veraf, dichtbij en alles daartussenin. Deze glazen bieden niet alleen scherp zicht, maar ook een natuurlijke kijkervaring zonder dat er meerdere brillen nodig zijn. Varilux multifocale glazen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en worden op maat gemaakt om aan de individuele visuele behoeften te voldoen. Essilor's Varilux glazen bieden het ultieme gemak en comfort voor een veelzijdige levensstijl.

MEEKLEURENDE BRILLENGLAZEN

Transitions glazen passen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan, waardoor ze donkerder worden in fel zonlicht en weer helder worden binnenshuis. Met de Transitions technologie geniet u van optimaal zicht zonder steeds van bril te hoeven wisselen.

Naast het bieden van bescherming tegen schadelijke UV-stralen, verminderen Transitions glazen ook de oogbelasting die wordt veroorzaakt door fel licht. Ze zorgen voor een comfortabele kijkervaring bij alle lichtomstandigheden.

STELLEST™ BRILLENGLAZEN

Houd de progressie van bijziendheid onder controle met Essilor® Stellest™ brillenglazen. Deze geavanceerde glazen verminderen de progressie van myopie gemiddeld met 67% in vergelijking met enkelvoudige brillenglazen, wanneer ze gedurende 12 uur per dag worden gedragen. Met Essilor® Stellest™ is het mogelijk om de impact van bijziendheid op de lange termijn te minimaliseren.

 

Hoe eerder de progressie van bijziendheid onder controle is, hoe beter. Bij Optiek 't Pothuus staan we klaar om u te adviseren en te voorzien van deze innovatieve brillenglazen. Corrigeer niet alleen myopie, maar beheers het met Essilor® Stellest™ brillenglazen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

CRIZAL® COATINGS

Crizal coatings van Essilor bieden geavanceerde bescherming en helder zicht voor brillenglazen. Deze hoogwaardige coatings bieden meerdere voordelen, waaronder krasbestendigheid, ontspiegeling, waterafstotendheid en bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Met Crizal coatings geniet u van helder zicht, gemak en duurzaamheid, waardoor uw brillenglazen langer meegaan en uw ogen goed beschermd blijven.

WIJ HEBBEN DE GLAZEN DIE PERFECT BIJ U PASSEN

Bij Optiek 't Pothuus hebben we de perfecte brillenglazen voor iedereen. Of het nu gaat om enkelvoudige Eyezen glazen, Varilux multifocale glazen of meekleurende Transitions glazen, we hebben de ideale kijkoplossing die past bij uw ogen en levensstijl. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste brillenglazen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

bottom of page