top of page
Depositphotos_576293056_XL.jpg

KINDERBRILLEN

Kinderogen zijn nog volop in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om voor kinderen een goede bril te kiezen. Bij Optiek 't Pothuus hebben we een ruime keuze aan kinderbrillen van BBIG, een Nederlands merk dat zich specialiseert in kinderbrillen. De brillen van BBIG zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen, zodat je kind zeker een bril vindt die bij hem of haar past.

logo_bbig.webp

MYOPIE

Het aantal gevallen van myopie, ook bekend als bijziendheid, neemt erg toe bij kinderen. Dit komt mede doordat kinderen steeds meer tijd besteden achter beeldschermen en minder buitenspelen. Dit kan leiden tot wazig zicht in de verte, wat het dagelijks functioneren en leerprestaties kan belemmeren. Daarom is het belangrijk om tijdig de juiste ondersteuning te bieden.


Bij Optiek 't Pothuus begrijpen we het belang van oogzorg voor kinderen. Wij hebben een breed assortiment aan glazen en brillen die speciaal ontworpen zijn om kinderen met myopie te helpen. We staan klaar om u te adviseren en de juiste oplossingen aan te bieden.

pexels-oleksandr-canary-islands-12606708.jpg

STELLEST™ BRILLENGLAZEN

Houd de progressie van bijziendheid onder controle met Essilor® Stellest™ brillenglazen, verkrijgbaar bij Optiek 't Pothuus. Deze geavanceerde glazen verminderen de progressie van myopie gemiddeld met 67% in vergelijking met enkelvoudige brillenglazen, wanneer ze gedurende 12 uur per dag worden gedragen. Met Essilor® Stellest™ is het mogelijk om de impact van bijziendheid op de lange termijn te minimaliseren.

 

Hoe eerder de progressie van bijziendheid onder controle is, hoe beter. Bij Optiek 't Pothuus staan we klaar om u te adviseren en te voorzien van deze innovatieve brillenglazen. Corrigeer niet alleen myopie, maar beheers het met Essilor® Stellest™ brillenglazen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

bottom of page