top of page
Optiek 't Pothuus 11.jpg

OOGMETING

Bij Optiek 't Pothuus kunt u vanzelfsprekend terecht voor een oogmeting die wordt uitgevoerd door gediplomeerde vakmensen met de nieuwste en nauwkeurigste technieken.

VAN METING NAAR KIJKOPLOSSING

Om u de beste kijkoplossing te geven, leren we u eerst graag beter kennen. U krijgt een uitgebreid advies, zodat we samen met u kunnen kijken welke kijkoplossingen het best bij uw wensen en levensstijl past.

 

We starten de kijkanalyse met een deskundige oogmeting. Aan de hand van de meest geavanceerde apparatuur bepalen we de sterkte van uw ogen. Vervolgens doorlopen

we samen een kijkgedraganalyse. Daarin krijgen we inzicht in uw leefstijl en kijkbehoeften. Als u veel met computers werkt heeft u namelijk andere behoeften dan als u voor uw werk veel in de auto zit. Samen creëren een optimale kijkervaring voor u.

Maak dus snel een afspraak voor een oogmeting en kom achter uw optimale kijkervaring.

OOGMETING

Altijd de beste behandeling

Wij doen een objectieve oogmeting met behulp van een computer en bepalen uw gezichtsscherpte door middel van een subjectieve refractie. Als onderdeel van een complete oogmeting doen wij ook een oogdrukmeting. Wij zorgen er voor dat door onderzoek en de juiste behandeling, u het visuele contact met uw omgeving niet verliest.

VRAGEN EN INFO

Wij helpen u graag!

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen. Wij voorzien u graag van advies, ook over laserbehandelingen. Indien een oogmeting aanleiding geeft tot bezorgdheid, verwijzen wij u altijd door naar de huisarts of oogarts.

Neem gerust contact met ons op of kom eens langs. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u de best mogelijke zorg te bieden.

bottom of page